Усе нове – добре забуте старе. Фото форм, у яких збірні Іспанії, Німеччини та інші гратимуть на ЧС-2018

В інтернеті вже з'явилися деякі комплекти форм, у яких футболісти гратимуть на Чемпіонаті світу

Уже відомі 23 національні збірні команди з футболу, які зіграють на Чемпіонаті світу 2018 року на полях країни агресора.

Нагадаємо, у фінальну частину путівки здобули Бразилія, Японія, Іран, Мексика, Коста-Рика, Панама, Бельгія, Південна Корея, Саудівська Аравія, Німеччина, Англія. Іспанія, Нігерія, Польща, Єгипет, Сербія, Ісландія, Португалія, Франція, Уругвай, Аргентина, Колумбія, а також господиня турніру – Росія.

Як відомо, збірна України програла Хорватії у вирішальному поєдинку відбору ЧС-2018 і не їде у Росію.

Кожна з команд у співпраці зі спонсорами готує до Мундіалю нові комплекти форм, у яких футболісти зіграють на Чемпіонаті світу. І хоча офіційно показали своє нове екіпірування лише кілька збірних, в інтернеті вже з’явилися фотографії ескізів, і не тільки, інших національних команд.

Видання Footy Headlines ознайомило футбольний світу з тими комплектами, які вже отримали своє підтвердження.

Бельгія

Основна форма має сміливий дизайн, який випливає з оригіналу цієї збірної 1984 року. В той же час, виїзний комплект буде жовтим.

Німеччина

Комплекти для чинних чемпіонів світу натхненні класичними наборами минулого. Нова футболка має білий колір з унікальним сірим графічним малюнком, який взяли із дизайну 1990 року. Виїзна форма Німеччини у 2018 році буде зеленою.

Італія

Джанлуїджі Буффон з’явився в одному з фотосетів у новій формі збірної Італії, яка буде на ЧС-2018. Основний комплект має чистий і сучасний вигляд синього.

Португалія

Домашній комплект збірної Португалії заснований на новому шаблоні та містить кілька індивідуальних деталей. Виїзний комплект 2018 року буде білим із зеленим.

Іспанія

Нова форма збірної Іспанії буде, ймовірно, оновленим редизайном 1994 року, тоді як гостьова футболка буде «Halo Blue» (дуже світло-сірий колір / майже білий) з червоним.

Аргентина

Форма команди Аргентини матиме традиційний смугастий вигляд у дизайні зразка 1993 року, а нова виїзна форма у 2018 році буде чорною.

Колумбія

У домашній формі збірної Колумбії переважає традиційний жовтий і синій кольори. Гостьова має королівський синій колір з яскраво-помаранчевими вставками.

Мексика

Новий форма збірної Мексики у 2018 році має унікальні конструкції та представляє унікальний ретро дизайн. Зазначається, що комплекти цієї команди першими просочилися у мережу.

Росія

Щодо збірної Росії, то у подібній формі збірна СРСР грала на Олімпіаді у Сеулі у 1988 році. Тепер, за чутками, її одягнуть футболісти на домашньому Мундіалі.

Загалом, офіційних презентацій ще не було. Форму більшості збірних буде випущено на початку листопада.

Проте є і такі країни, які свої комплекти покажуть тільки у березні 2018 року.