Усе нове – добре забуте старе. Фото форм, у яких збірні Іспанії, Німеччини та інші гратимуть на ЧС-2018

Усе нове – добре забуте старе. Фото форм, у яких збірні Іспанії, Німеччини та інші гратимуть на ЧС-2018

В інтернеті вже з'явилися деякі комплекти форм, у яких футболісти гратимуть на Чемпіонаті світу

Уже відомі 23 національні збірні команди з футболу, які зіграють на Чемпіонаті світу 2018 року на полях країни агресора.

Нагадаємо, у фінальну частину путівки здобули Бразилія, Японія, Іран, Мексика, Коста-Рика, Панама, Бельгія, Південна Корея, Саудівська Аравія, Німеччина, Англія. Іспанія, Нігерія, Польща, Єгипет, Сербія, Ісландія, Португалія, Франція, Уругвай, Аргентина, Колумбія, а також господиня турніру – Росія.

Як відомо, збірна України програла Хорватії у вирішальному поєдинку відбору ЧС-2018 і не їде у Росію.

Кожна з команд у співпраці зі спонсорами готує до Мундіалю нові комплекти форм, у яких футболісти зіграють на Чемпіонаті світу. І хоча офіційно показали своє нове екіпірування лише кілька збірних, в інтернеті вже з’явилися фотографії ескізів, і не тільки, інших національних команд.

Видання Footy Headlines ознайомило футбольний світу з тими комплектами, які вже отримали своє підтвердження.

Бельгія

Основна форма має сміливий дизайн, який випливає з оригіналу цієї збірної 1984 року. В той же час, виїзний комплект буде жовтим.

1_27

Німеччина

Комплекти для чинних чемпіонів світу натхненні класичними наборами минулого. Нова футболка має білий колір з унікальним сірим графічним малюнком, який взяли із дизайну 1990 року. Виїзна форма Німеччини у 2018 році буде зеленою.

3_10

Італія

Джанлуїджі Буффон з’явився в одному з фотосетів у новій формі збірної Італії, яка буде на ЧС-2018. Основний комплект має чистий і сучасний вигляд синього.

4_10

Португалія

Домашній комплект збірної Португалії заснований на новому шаблоні та містить кілька індивідуальних деталей. Виїзний комплект 2018 року буде білим із зеленим.

5_04

Іспанія

Нова форма збірної Іспанії буде, ймовірно, оновленим редизайном 1994 року, тоді як гостьова футболка буде «Halo Blue» (дуже світло-сірий колір / майже білий) з червоним.

6_03

Аргентина

Форма команди Аргентини матиме традиційний смугастий вигляд у дизайні зразка 1993 року, а нова виїзна форма у 2018 році буде чорною.

7_03

Колумбія

У домашній формі збірної Колумбії переважає традиційний жовтий і синій кольори. Гостьова має королівський синій колір з яскраво-помаранчевими вставками.

8_02

Мексика

Новий форма збірної Мексики у 2018 році має унікальні конструкції та представляє унікальний ретро дизайн. Зазначається, що комплекти цієї команди першими просочилися у мережу.

9_02

Росія

Щодо збірної Росії, то у подібній формі збірна СРСР грала на Олімпіаді у Сеулі у 1988 році. Тепер, за чутками, її одягнуть футболісти на домашньому Мундіалі.

10_01

Загалом, офіційних презентацій ще не було. Форму більшості збірних буде випущено на початку листопада.

Проте є і такі країни, які свої комплекти покажуть тільки у березні 2018 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: