Лукашенко купався, Путін вихвалявся: навіщо два диктатори зустрілися у Сочі

Лукашенко знову прилетів до Путіна, щоб підтримати того у боротьбі із санкціями і викупатися у Чорному морі
фото з Telegram

Очільники Росії та Білорусі обговорили питання життя під санкціями

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко та президент Росії Володимир Путін розпочали офіційну зустріч у російському місті Сочі.

Путін похвалився, що російська економіка начебто витримує санкційний удар, чому нібито сприяє переведення розрахунків за газ із деякими європейськими партнерами на рублі.

[TWITTER] [/TWITTER]

Лукашенко підтримав ці слова хазяїна Кремля, припустивши, що Захід недооцінив санкційні заходи проти Росії та Білорусі – мовляв, ці рішення вдарили по самій західній економіці, а не про Слоюзній державі.

Разом з тим, білоруський диктатор розповів, що завдяки прибуттю до Росії ще 20 травня встиг викупатися у Чорному морі. За цю можливість Лукашенко подякував Путіну.

[TWITTER] [/TWITTER]

Провладні Telegram-канали також зауважили, що перед початком офіційної зустрічі Путін і Лукашенко щось обговорили наодинці. Про що говорили два диктатори не на камери, не повідомляється.

[TWITTER] [/TWITTER]

Нагадаємо, що Лукашенко прилетів до Росії ще 20 травня.

А перед тим самопроголошений білоруський президент перебував у Москві 16 травня, у день зустрічі керівників країн-членів Організації договору з колективної безпеки.