Пенсіонер у Росії оголосив себе «борцем із зомбі» і відрубав голову сусідці

Пенсіонер у селищі Оріхове Ленінградської області відрубав голову сусідці по дачі

фото з відкритих джерел

Чоловік завдав жінці ножового поранення, після чого відрубав голову сокирою

Пенсіонер у селищі Оріхове Приозерського району Ленінградської області, який оголосив себе «борцем із зомбі», вбив сусідку, передає прес-служба слідчого управління Слідчого комітету Росії у регіоні.

У п'ятницю, 5 листопада, між власниками дач у СНТ «Клен» (обидва 1957 року народження) після спільного розпивання спиртних напоїв стався конфлікт. Чоловік завдав жінці ножового поранення, після чого відрубав голову сокирою. Потім він втік з місця злочину.

Після виявлення трупа поліції вдалося затримати підозрюваного. Найближчим часом йому буде висунуто звинувачення.

Як передає портал 47news.ru з посиланням на джерела, чоловік часто випивав і поводився неадекватно. Він оголосив себе борцем з вампірами та зомбі.

Як повідомлялося, нещодавно в місті Ірпінь 46-річний місцевий мешканець прийшов до матері та вимагав гроші. Жінка відмовила йому, після чого ображений син почав душити матір та наніс численні удари по голові. 72-річна жінка померла.

13 жовтня на вулиці у селі Погреби виявили непритомну скривавлену жінку. Зловмисника затримали на території Одещини. Нападником виявився 42-річний житель Балти. Чоловік зізнався у скоєному злочині та пояснив поліцейським, що того вечора, перебуваючи у стані сильного алкогольного сп'яніння, наніс жінці декілька ударів сокирою по голові, пограбував, а потім втік.