Усміхаються та п’ють чай. Як Путін зібрав «матерів» загиблих окупантів (відео)

Соцмережі здивувало, що мати мобілізованого росіянина усміхається поруч із російським диктатором
фото: скріншот відео

Путін, який боїться бунтів мобілізованих, влаштував шоу із нібито російськими матерями

Російський диктатор Володимир Путін у державній резиденції Ново-Огарьово зустрівся із нібито матерями мобілізованих росіян, яких він кинув на війну в Україні. Серед учасниць заходу були також нібито матері загиблих учасників «спецоперації». ЗМІ згодом дізналися, що замість матерів диктатор зібрав московських чиновниць. 

«Для вас, чиї сини перебувають у зоні бойових дій, день матері пов'язаний з почуттям тривоги та турботи», – сказав російський диктатор. Він пообіцяв підтримку жінкам, проте жодних деталей російські ЗМІ не повідомили. 

Путін, який боїться бунтів мобілізованих, насамперед закликав жінок у жодному разі не вірити новинам. «В Інтернеті багато обману й брехні, нічому не можна довіряти!» – сказав він. 

Варто зазначили, що учасниці заходу на відео усміхаються та радіють зустрічі з диктатором. Соцмережі зауважили, що це дивна реакція як для матерів мобілізованих росіян, чиї сини наразі перебувають на холоді і яких російська влада не забезпечила зброєю та спорядженням.

Нагадаємо, сім'ї російських мобілізованих все більше готові виходити на протести проти умов, у яких служать їхні родичі. Про це повідомляє у зведенні британська розвідка.

Днями російські мобілізовані з Серпухова (Московська область) влаштували бунт і заявили, що їх кинули у гарячу точку на фронт без озброєння та підготовки. 

Як повідомлялося, Росію чекає чергова хвиля мобілізації, це погіршить загальну якість російських військ, яких перекидають на фронт в Україну. 

Читайте також: «Окупанти справляли нужду просто посеред хати...» Анатомія російських комплексів