«З Москви ми підтверджуємо, що інший світовий порядок можливий». Мадуро записав відео на Красній площі

Ми прибули на російську батьківщину, щоб зміцнити наші історичні та дуже позитивні взаємини, - заявив Мадуро

Під час прогулянки по Красній площі Мадуро супроводжувала його дружина Силія Флорес і чиновники

Президент Венесуели Ніколас Мадуро у столиці РФ Москві прогулявся Красною площею в супроводі чиновників зі своєї адміністрації.

Відповідний відеозапис Мадуро опублікував у Twitter.

«Красна площа, температура +3, час 22:15, у Венесуелі зараз 15:15. Передаю привіт всьому народу Венесуели і нашим друзям в Латинській Америці і світі», - сказав Мадуро на відео.

[TWITTER]

[/TWITTER]

«З Москви ми підтверджуємо, що інший світовий порядок можливий - світ без імперій, світ братерства», - додав венесуельський президент.

На кадрах видно, що під час прогулянки по Красній площі Мадуро супроводжують його дружина Силія Флорес, міністр зв'язку й інформації Венесуели Хорхе Родрігес, віцепрезидент з питань економіки та фінансів Тарек ель-Айссамі і міністр нафтової промисловості Мануель Кеведо.

Раніше повідомлялося, що президент Венесуели Ніколас Мадуро написав у Twitter, що прилетів до Росії, де має зустрітись із російським лідером Володимиром Путіним.

«Ми прибули на російську батьківщину, щоб зміцнити наші історичні та дуже позитивні взаємини і повагу між нашими народами», - заявив він.

До слова, лідер опозиції Венесуели Хуан Гуайдо, який проголосив себе тимчасовим президентом країни, вирішив направити свою делегацію на Генасамблею ООН в Нью-Йорк.

Мадуро повідомив, що не поїде в цьому році на Генасамблею ООН, що зараз проходить у Нью-Йорку.