Байден отримав негативний тест на Covid-19

фото з відкритих джерел

З міркувань обережності президент США продовжить свої суворі заходи ізоляції

Президент США Джозеф Байден здав черговий тест на корона вірус і отримав негативний результат. Про це повідомляє сайт Білого дому.

У листі лікаря президента США йдеться про те, що у Байдена хороше самопочуття. З урахуванням так званого «рикошету», коли у нього виявили коронавірус після негативного тесту, йому щодня роблять тести на антиген. Сьогодні було отримано негативний результат.

«З міркувань обережності президент продовжить свої суворі заходи ізоляції в очікуванні другого негативного тесту», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 21 липня стало відомо, що Байден захворів на коронавірус. Пізніше, 30 липня, Байден був змушений знову піти на карантин через позитивний результат тесту.  

Також раніше президент США Джо Байден заявив, що у нього з'явився рак через забруднення навколишнього середовища в регіоні, де він провів своє дитинство. Ця заява президента США змусила пресслужбу Білого дому швидко пояснити, що він мав на увазі лікування раку шкіри, яке проходив до вступу на посаду минулого року.