Пентагон анонсував наступну зустріч у форматі «Рамштайн»

Зустріч запланована на 10 жовтня
фото: Getty Images

Зустріч відбудеться 10 жовтня в Брюсселі

Зустріч представників Контактної групи з питань оборони України у форматі «Рамштайн» відбудеться 10 жовтня в Брюсселі. Про це повідомили в пресслужбі Пентагону.

«Міністр оборони Ллойд Остін та голова Об'єднаного комітету начальників штабів генерал Чарльз Браун вирушать до Брюсселя, щоб провести засідання контактної групи з питань оборони України», – йдеться у повідомленні.

Це буде 16-те засідання у форматі «Рамштайн» відколи глава Пентагону Ллойд Остін сформував міжнародну коаліцію у квітні 2022 року.

Також повідомляється, що після засідання Контактної групи Ллойд Остін візьме участь у зустрічі міністрів оборони НАТО в штаб-квартирі Альянсу.

Нагадаємо, стало відомо, що в скарбниці Пентагону залишилося понад 5,2 мільярда доларів, щоб надати Україні зброю та іншу безпекову допомогу, навіть після того, як Конгрес відмовився включити додаткові кошти на війну в законопроєкт.

Раніше повідомлялося, що Сполучені Штати Америки готуються оголосити про надання нового пакету допомоги Україні незабаром, який стане черговим свідченням про підтримку Києва Вашингтоном.