На Харківщині активістам «блокади Донбасу» не дали встановити блокпост

На Харківщині активістам «блокади Донбасу» не дали встановити блокпост

Проти блокади залізниці зокрема виступили представники профспілки залізничників

На Харківщині представники штабу «блокади Донбасу» намагалися встановити намет та облаштувати блокпост на території залізничної станції Куп’янськ-Сортувальний.

Про це повідомляється  на сайті поліції Харківщини.

«Представники штабу блокади висловлювали намір розміститися разом з активістами на території станції Куп’янськ-Сортувальний, щоб здійснювати відстеження та блокування потягів з вугіллям, що прямують з території РФ. Ці наміри не знайшли підтримки з боку представників місцевої влади, Укрзалізниці та правоохоронних органів», - повідомили у Нацполіції.

10_01

«Проте близько 14:00 біля залізничної дороги Куп'янськ-Сортувальний група радикально налаштованих осіб із штабу блокування, у кількості 30 чоловік, все ж встановила намет з пунктом спостереження», - додають правоохоронці.

Водночас проти блокади залізниці виступили представники профспілки залізничників.

«Висловити свій протест проти намірів блокувальників вийшли близько 500 мешканців Куп'янська - залізничники, представники громадськості, депутати місцевих рад, ветерани АТО. На місце події для встановлення усіх обставин виїхало керівництво ГУНП, Куп'янського відділу поліції та особовий склад у кількості близько 100 працівників», - зазначено у повідомленні поліції.

9_02

У ході проведених перемовин з блокадниками було досягнуто домовленості про припинення подальших намагань блокування руху залізничного транспорту.

«Блокувальники залишили територію, згорнули намет та в супроводі працівників поліції поїхали. Під час вказаної акції порушень громадського порядку та графіку руху потягів допущено не було. Зброї не виявлено», - підсумовують у Нацполіції.

Нагадаємо, що народний депутат України в інтерв’ю «Главкому» Єгор Соболєв попереджав, що серед блокувальників торгівлі на Донбасі десятки, якщо не сотні озброєних людей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: