Катастрофа Ан-26 на Запоріжжі: перше відео та нові подробиці

Літак Ан-26 впав у Запорізькій області
фото: facebook.com/zoda.gov.ua

За попередньою інформацією літак зачепив електроопору

На борту літака Ан-26, який впав сьогодні у Запорізькій області, було троє членів екіпажу. Про це повідомив речник Запорізької ОВА полковник ЗСУ Іван Арєф'єв.

Наразі з'ясовуються причини його падіння. На місці події працює обласна прокуратура, поліція, ДСНС.

[TWITTER] [/TWITTER]

«Сьогодні вранці в районі Михайлівки Запорізької області впав літак Ан-26. На місці зараз працює Запорізька обласна прокуратура, поліція, ДСНС, з'ясовується, чому саме повітряне судно, яке здійснювало технічний рейс, впало, попередньо, зачепившись за електроопору. Щодо загиблих, то на борту було три пілоти: один загинув, а двоє зараз перебувають у лікарні», – розповів Арєф’єв.

Раніше було опубліковано перше фото з місця падіння літака Ан-26.

Нагадаємо, сьогодні в Запорізькій області впав літак Ан-26, який виконував технічний рейс. За попередньою і поки не підтвердженою інформацією, літак зачепив електроопору, внаслідок чого загорівся двигун. На місці події працює ДСНС та відповідні служби.

Згодом стало відомом, що внаслідок падіння літака Ан-26 у Запорізькій області є загиблий та двоє поранених. Зараз кількість екіпажу та причини падіння повітряного судна все ще з'ясовуються.

Зі свого боку, член комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Федір Веніславський повідомив, що «це – цивільний літак, який ніякого відношення до Збройних сил не мав».