Окупанти знову обстріляли ТЕС у прифронтовій області (фото)

Рятувальники ліквідували загоряння обладнання ТЕС
фото: Міненерго

Через обстріл пошкоджено обладнання теплоелектростанції

8 грудня російські терористи знову обстріляли одну з теплових електростанцій у прифронтовому регіоні. Про це повідомляє Міністерство енергетики України.

Обстріл було здійснено по території станції. Після огляду виявлено пошкодження обладнання.

Триває огляд території станції для виявлення інших пошкоджень. Персонал не постраждав.

Через обстріли, які відбулися раніше, на цій же станції зупинили роботу три енергоблоки, що негативно вплинуло на ситуацію в енергосистемі, було зафіксовано дефіцит.

Як повідомлялося, надвечір 8 грудня енергетики ДТЕК закінчили планові ремонти та повернули в мережу два чергові енергоблоки ТЕС.

7 грудня внаслідок ворожих обстрілів постраждала одна з теплоелектростанцій ДТЕК у прифронтовій області. Внаслідок систематичних і тривалих обстрілів вчергове постраждала одна з теплоелектростанцій ДТЕК у прифронтовій області. Серйозно пошкоджено обладнання підприємства.

Раніше 7 грудня внаслідок масованого обстрілу зупинилися два блоки прифронтової ТЕС. Водночас Міненерго закликало споживачів заощаджувати електроенергію через дефіцит, що виник, зокрема, і через цей обстріл. Через зупинку теплових блоків, а також зниження температури фіксується тимчасовий дефіцит електроенергії в енергосистемі.