Росіяни вдарили по дитсадку в Запоріжжі: один загиблий, багато постраждалих

Росія завдала удару по житловому кварталу Запоріжжя. Ілюстративне фото
скриншот відео

Зранку росіяни завдали чергового ракетного удару по житловому сектору Запоріжжя. Частково зруйнована двоповерхова будівля дитячого садочка

Уранці 21 жовтня російський ворог завдав удару по житловому кварталу в Запоріжжі. Унаслідок цього загинув чоловік, постраждали 14 людей. Про це заявив голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

Станом на 13:36 через російську атаку постраждали 14 людей. Також рятувальники деблокували з-під завалів тіло чоловіка.

Станом на 13:09 через російську атаку постраждали 14 людей.

О12:37 повідомив Іван Федоров повідомив, що кількість постраждалих збільшилася до дев'яти людей. 

«До дев'яти людей збільшилася кількість постраждалих від ворожого удару по Запоріжжю. Двоє людей у тяжкому стані, п'ятеро – у стані середньої важкості, ще двоє отримали допомогу медиків та лікуватимуться  вдома», – написав він.

Об 11:23  Федоров повідомляв, що кількість постраждалих внаслідок удару виросла до семи. Також пошкоджено понад 30 будинків.

О10:55 Федоров повідомив, що кількість постраждалих внаслідок удару росіян по Запоріжжю зросла до шести осіб.

Як поінформували в ДСНС, зранку російські війська завдали чергового ракетного удару по житловому сектору міста. Частково зруйнована двоповерхова будівля дитячого садочка. 

«Вибуховою хвилею та уламками пошкоджені легкові автомобілі, що знаходились поруч. Вогнеборці приборкали пожежу у двох металевих гаражах», – йдеться у повідомленні. 

Спершу про удар повідомив очільник Запорізької ОВА Іван Федоров. Зазначається, що російська окупаційна армія завдала удар по житловому кварталу Запоріжжя. Попередньо, одна людина поранена.

Нагадаємо, у ніч проти 21 жовтня російські загарбники завдали авіаційного удару по критичній інфраструктурі Роменського району  Сумської області. Про це повідомляє Сумська обласна військова адміністрація. Зазначається, що внаслідок ворожої атаки кілька населених пунктів було знеструмлено. Також унаслідок нічної атаки ворожих дронів по Києву уламки збитих цілей впали у Дніпровському, Голосіївському та Соломʼянському районах міста. Про це повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко. Як зазначається, цієї ночі Росія атакувала українську столицю дронами. БпЛА заходили в бік міста з різних напрямків. Вранці, 21 жовтня, в селищі Глеваха Фастівського району внаслідок влучання уламків у п'ятиповерхівку сталася часткова руйнація конструкцій покрівлі будинку