У шахті на Львівщині стався обвал ґрунту: загинули двоє гірників

колаж: glavcom.ua

Володимир Макогін та Андрій Кончук загинули на шахті «Відродження»

На шахті «Відродження» у селі Межиріччя Червоноградського району сьогодні сталася надзвичайна ситуація: на глибині понад 500 метрів обвалився ґрунт. Внаслідок чого загинули двоє шахтарів. Про це повідомляє голова Львівської ОВА Максим Козицький.

«На жаль, інформація про шахтарів, які опинилися під завалами породи на шахті «Відродження» у Червоноградському районі підтвердилася. На жаль, врятувати чоловіків не вдалося», – йдеться у повідомленні.

Максим Козицький повідомляє, що загинув 37-річний машиніст гірничих виїмкових машин Андрій Кончук. На шахті «Відродження» працював майже 3 роки, до того – на шахті «Великомостівська». У нього залишилися дружина та двоє синів.

Також повідомляється, що загинув 36-річний виконувач обов’язків майстра гірничої ділянки з видобутку вугілля Володимир Макогін. На шахті «Відродження» працював шість років. У нього залишилися дружина, син та донька.

Нагадаємо, що 28 жовтня на шахті імені Костенка АТ «АрселорМіттал Теміртау» у Карагандинській області Казахстану сталася аварія. Ймовірно, через вибух газометану на шахті загинув 21 гірник.

Читайте також: