Кличко розповів, як Київ допоможе містам, які постраждали від атаки 22 березня

Кличко заявив про допомогу містам, які постраждали від ракетного удару 22 березня
фото з відкритих джерел

Допомога буде відправлена, щойно Київ отримає перелік найнеобхіднішого від мерів цих міст

Мер Києва Віталій Кличко запропонував допомогу від столиці Харкову і Запоріжжю, які найбільше постраждали внаслідок ракетної атаки росіян минулої ночі. Про це Віталій Кличко повідомив у своєму телеграм-каналі.

«Київ допоможе містам, що найбільше постраждали від варварської атаки ворога минулої ночі. Зокрема, Харкову та Запоріжжю. Говорив з їх очільниками, запропонував допомогу. Зараз вони формулюють головні потреби і столиця, що зможе, оперативно відправить», – повідомив Віталій Кличко.

Також Кличко зазначив, що допомогу постраждалим громадам надасть Асоціація міст України.

«Переконаний, що в рамках Асоціації міст ми можемо консолідовано відреагувати й підтримати міста й селища. Визначаємо, що потрібно іншим постраждалим від атаки громадам. Та те, чим можуть допомогти інші громади», – наголосив голова АМУ Віталій Кличко.

Нагадаємо, уночі та зранку 22 березня під масований російський удар потрапили українські енергооб'єкти в низці регіонів України.

Як повідомлялося раніше, унаслідок ворожого обстрілу з численних видів зброї у низці українських міст пролунали вибухи, зокрема, у Дніпрі, Запоріжжі, Харкові, Хмельницькому та інших. Унаслідок цього у Харкові, Запоріжжі та Хмельницькому зникло світло. Також без електроенергії залишилися мешканці Шепетівки, Старокостянтинова, Красилова та навколишніх сіл. 

Читайте також: Харків під масованим обстрілом: у місті пожежі, немає світла та води