Радник Банкової озвучив спосіб повернути Крим «за п'ять хвилин»

Арестович заявив, що Крим можна «деокупувати» за п'ять хвилин рішенням президента РФ
Фото: Апостроф

Радник підкреслив, що Україна дає можливість Росії врегулювати конфлікт

Радник глави Офісу президента України Олексій Арестович в ефірі телеканалу «Дом» знайшов спосіб «повернути Крим» за п'ять хвилин. За його словами, це можна зробити рішенням глави Російської Федерації.

«Війна в Донбасі може бути зупинена одним дзвінком. Крим може бути деокупувати за п'ять хвилин рішенням глави Російської Федерації. І відповідно, вся персональна відповідальність лежить на ньому», – вважає Арестович.

Радник підкреслив, що Україна дає можливість Росії врегулювати конфлікт і «зберегти обличчя і піти звідси».

Раніше Арестович заявив, що Київ зможе повернути контроль над Кримом військовим шляхом в разі великої регіональної війни в майбутньому. Він підкреслив, що в даний час Україна дотримується політико-дипломатичного варіанту.

Раніше Арестович розповів, що Росія не дозволяє ватажкам ОРДЛО приймати гуманітарну допомогу від України, тому що таким чином вона підтвердить свою недієздатність в управлінні окупованими територіями.

Нагадаємо, на днях радник із інформ-питань у Тристоронній контактній групі у Мінську і радник глави Офісу президента України Олексій Арестович запропонував змінити назву України на Русь-Україна.

Пізніше він розкритикував українців, які виступили проти його ідеї про перейменування країни в Русь-Україну. Арестович зазначив, що втомився від людей, чиї думки і дії продиктовані страхом або тупістю.

Також Олексій Арестович, представник української делегації в Тристоронній контактній групі щодо війни на Донбасі й позаштатний радник глави Офісу президента Андрія Єрмака, раніше заявляв, що АТО – це великий курорт для хлопчиків і великий піонертабір. Про це він сказав в інтерв’ю ЗМІ, датованому у 2017 році.