Уряд погодив призначення заступника голови Хмельницької ОДА

фото: з відкритих джерел

Заступником голови Хмельницької обласної державної адміністрації став Владислава Фалюша

Кабінет Міністрів України погодив призначення Владислава Фалюша заступником голови Хмельницької обласної державної адміністрації. Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук у Telegram.
Уряд на своєму засіданні погодив призначення  заступником голови Хмельницької обласної державної адміністрації Владислава Фалюша. 

«Кабінетом Міністрів України погоджено призначення Фалюша Владислава Валерійовича заступником голови Хмельницької обласної державної адміністрації», – написав Мельничук у Telegram.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський заявив, що обговорює із прем’єр-міністром Денисом Шмигалем  можливі кадрові зміни в Кабінеті міністрів. Зеленський заявив про необхідність вирішити питання з великою кількістю виконувачів обов'язків міністрів в Кабміні.

Раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів України звільнив з посади голови Державної інспекції енергетичного нагляду України Руслана Слободяна. 

До слова, Кабінет міністрів звільнив з посади заступника міністра юстиції України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Сергія Орлова.