Зеленський анонсував кадрові зміни в уряді

Зеленський анонсував кадрові зміни в уряді
Зеленський заявив про необхідність вирішити питання з великою кількістю виконувачів обов'язків міністрів в Кабміні
фото: Станіслав Груздєв, glavcom.ua

Володимир Зеленський: «У нас багато виконувачів обов'язків. Потрібно насамперед вирішити це питання»

Президент України Володимир Зеленський заявив, що обговорює із прем’єр-міністром Денисом Шмигалем  можливі кадрові зміни в Кабінеті міністрів. Про це глава держави повідомив під час пресконференції.

Зеленський заявив про необхідність вирішити питання з великою кількістю виконувачів обов'язків міністрів в Кабміні.

«Ми в діалозі з прем'єр-міністром. У нас багато виконувачів обов'язків. Потрібно насамперед вирішити це питання. Якщо чесно, ми сфокусовані на цьому», – сказав Зеленський.

Він наголосив, що кожне міністерство повинно мати міністра – главу напряму. «Це питання потрібно просто закрити. Не може одна людина закривати багато питань, страждає її справа. Я думаю, що найближчим часом ми сконцентруємося на цьому питанні і зможемо у Верховній Раді це проголосувати», – зазначив президент. 

Раніше повдіомлялося, що Кабінет міністрів України звільнив з посади голови Державної інспекції енергетичного нагляду України Руслана Слободяна. 

Нагадаємо, потенційна відставка прем’єр-міністра Дениса Шмигаля призведе до відставки всього складу Кабінету міністрів, що заборонено законодавством.

Як повідомлялося, одне з найближчих засідань Верховної Ради може бути присвячене кадровим питанням.

До слова, Кабінет міністрів звільнив з посади заступника міністра юстиції України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Сергія Орлова.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: