«Велике будівництво» сюди не дійшло. Мешканці Черкащини показали свою дорогу, аби Зеленський змилувався

Інспектор зробив фото кілька десятків ям на дорозі
Фото: Руслан Бецман/facebook

На Черкащині дорога настільки зруйнована, що громадський та приватний транспорт постійно ламаються

Дорога між колишніми райцентрами Черкащини Жашковом і Лисянкою наразі перебуває у жахливому стані. І це в той час, коли президент та уряд постійно звітують про успішне виконання програми «Велике будівництво» в Україні. Інспектор із благоустрою Баштечківської тергромади Руслан Бецман з цього приводу опублікував у фейсбуці звернення до керівництва держави.

«Вельмишановні пане президент, пане прем'єр-міністр, пане голово Верховної Ради! В той час, коли ви анонсуєте проєкти «Великого будівництва» по всій території України, автошлях Т2403 сполучення Жашків-Лисянка протяжністю 60 км на протязі 8 років перебуває в жахливому стані», – пише представник місцевого самоврядування.

Він оприлюднив чимало світлин аварійної дороги і написав, що наразі шляхи настільки зруйновані, що громадський та приватний транспорт постійно ламаються, а карети швидкої приїжджають на виклики до місцевих жителів з великими труднощами та затримками.

«Згідно зі статтею 4 закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», одним із принципів місцевого самоврядування є поєднання місцевих і державних інтересів. Від стану дороги залежить як і розвиток інфраструктури новостворених громад, так і перевезення дітей до школи. Прошу відреагувати на дане звернення та вирішити питання щодо ремонту даної частини автошляху!», - написав чиновник у відкритому зверненні до представників влади.

Рааніше через «Велике будівництво» дорога з Києва до «Борисполя» перетворилась на пекло.

Нагадаємо, Дарницький міст у Києві потрапив до програми «Велике будівництво».