Віцеспікер Держдуми РФ закликав ліквідувати Україну

Годі клеїти дурня – вдавати з себе незалежних, – каже російський політик

«Ви росіяни, повертайтеся додому», – заявив російський політик у ефірі

Заступник спікера Держдуми РФ Петро Толстой закликав Україну «припинити клеїти дурня з незалежністю» і повернутися до складу Росії. Таку заяву російський політик зробив в ефірі програми «60 хвилин».

Глава російської делегації в ПАРЄ стверджує, що Україна нібито нікому на Заході не цікава.

Крім цього, Петро Толстой в ефірі у пропагандистки Ольги Скабєєвої заявив, що Україна в важкий для себе час може не розраховувати на допомогу союзників.

«Україна ж як мавпа з гранатою – то туди, то сюди. Збільшує зовнішньополітичну суб'єктність. Вам треба повернутися додому – в Росію. Годі клеїти дурня – вдавати з себе незалежних. Зупиніться вже!», – продовжив заступник спікера Держдуми і додав, що українці зараз можуть тільки «просити подачки і годувати салом іноземних солдатів».

Російський топполітик також звинуватив США у «втечі з Грузії» в 2008 році, натякаючи, що американці нібито в будь-який момент зрадять Україну.

«На німчуру не треба сподіватися, не треба сподіватися на співчутливих до вас поляків, не треба сподіватися на всіх систематично й історично зрадників – прибалтів. Вам не треба на них сподіватися. Ви росіяни, повертайтеся додому», – підсумував Петро Толстой в ефірі пропагандистської програми.

Нагадаємо, раніше цей політик уже зганьбився, коли у прямому ефірі назвав Україну частиною Росії та порівняв стан країни з «гангреною», яку потрібно оперувати.

Читайте також: