Атака дронів на Київщину: через падіння уламків виникла пожежа

Пожежі оперативно ліквідовано
фото ілюстративне

Фактів влучань в області не зафіксовано

Унаслідок нічної атаки дронів по Київській області, влучань не зафіксовано, але через падіння уламків горіла лісова підстилка. Про це повідомляє Київська обласна військова адміністрація.

За словами голови ОВА Руслана Кравченка, цієї ночі тривога тривала більше чотирьох годин. Російські окупанти атакували область БпЛА.

Під час повітряної тривоги активно працювала ППО. Фактів влучань в області не зафіксовано. Інформація про постраждалих також відсутня.

«Внаслідок падіння уламків у двох місцях було виявлено загоряння лісової підстилки. Пожежі оперативно ліквідовано», – зазначив Кравченко.

Нагадаємо, ворог знову тероризував Київ безпілотниками Shahed. Усі виявлені повітряні цілі, які  рухалися в напрямку столиці, були знищені силами протиповітряної оборони. Як зазначається, це була десята повітряна атака на столицю за 19 днів травня з інтервалом між останніми – менше доби.

Як повідомлялося, повітряна тривога в Києві та області тривала з 00:01 до 04:17, а приблизно о 02:20 майже на двадцять хвилин охопила всю Україну. Навколо повітряного простору Києва працювали сили протиповітряної оборони.