На Київщині поліція викрила осіб, які перетворили 10 гектарів поля на сміттєвий полігон

Поліцейські встановили осіб, які вивозили сміття та вивантажували його у непристосованих для цього місцях
Фото: kv.npu.gov.ua

Сміття вивозили з території одного з картонно-паперових комбінатів Обухівського району

У Київській області правоохоронці викрили причетних до засмічення понад 10 гектарів землі в Обухівському, Білоцерківському та Броварському районах. Правоохоронці порушила за цим фактом кримінальну справу. Про це повідомляє поліція Київської області.

Поліцейські встановили осіб, які вивозили сміття та вивантажували його у непристосованих для цього місцях. Правоохоронці оглянули одну з таких ділянок у Миронівці, а також обшукали автомобіль «Камаз», який перевозив сміття.

«Під час санкціонованого огляду ще однієї земельної ділянки в Обухівському районі, куди також звозили промислове сміття, вилучили транспортні засоби – трактори, які за попередньою інформацією, маскували сміття землею. З місць засмічення екологи відібрали зразки промислових відходів для подальшого дослідження», – розповіли в поліції.

Правоохоронці встановили, що сміття вивозили з території одного з картонно-паперових комбінатів Обухівського району. Там вже пройшов обшук, в ході якого було вилучено документацію та відібрано зразки сміття.

Причетним до злочинної діяльності загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Раніше у селі Бзів Київської області підліток на мотоциклі потрапив в смертельну ДТП. Трагедія сталася вночі, 14 серпня. Підліток 2005 року народження на мотоциклі, рухаючись по вулиці Святомиколаївській в селі Бзів, не надав пріоритет в русі автомобілю Hyundai Elantra, і спровокував зіткнення.

До слова, 13 серпня, в Одеській області сталася ДТП за участі поліцейського автомобіля внаслідок якої загинуло троє поліцейських, ще один – травмований. Поліцейські на службовому авто їхали у відрядження.

Нагадаємо, кількість постраждалих під час вибуху автобусу у Воронежі збільшилася до 24 людей.