Столичні поліцейські на ринках «Троєщина» та «Юність» затримали нелегалів

На обох чоловіків, 1993 та 1995 років народження, поліцейські склали протоколи за ст. 203
Фото: поліція Києва

Одного з фігурантів примусово повернуть до країни походження

У Києві правоохоронці виявили іноземців, які порушили міграційне законодавство України. Про це повідомили у пресслужбі Поліції Києва.

Під час відпрацювання ринків «Троєщина» та «Юність» у Деснянському районі співробітники управління міграційної поліції виявили вісьмох іноземців. Серед них — двох громадян, у яких закінчився законний термін перебування в Україні.

«На 28-річного та 26-річного чоловіків склали протоколи за ст. 203 (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Одного з фігурантів примусово повернуть до країни походження», — коментують поліцейські.

У рамках профілактичних заходів «Мігрант» поліцейські продовжують комплексне відпрацювання міста, аби протидіяти нелегальній міграції та іншим порушенням законодавства України в міграційній сфері.

Як раніше повідомлялося, Міграційна служба Києва влаштовує перевірки дотримання іноземними громадянами правил перебування в Україні. Лише на території одного будівельного об’єкта викрито 22 незаконних мігрантів.

Нагадаємо, поліція виявила нелегалів у студентських гуртожитках Києва.

Як повідомлялося, на початку липня під час рейдів на ринках в Деснянському районі столиці було виявлено кілька десятків іноземців, які перебувають на території України з порушенням міграційного законодавства.