Трамп хоче зняти обмеження через коронавірус

Дональд Трамп хоче зняти обмеження через коронавірус до 12 квітня

Президент США вважає, що людям пора повернутися до роботи

Президент США Дональд Трамп заявив, що хотів би зняти обмежувальні заходи, введені у зв'язку з пандемією коронавірусу, до 12 квітня.

Про це він заявив в ефірі Fox News.

За словами Трампа, він хотів би розблокувати економіку країни до початку святкування Великодня в країні (12 квітня - ред.).

«Я б хотів, щоб країна була відкрита і «рвалася в бій» до Великодня. Ми втрачаємо тисячі і тисячі людей щорічно з-за грипу. Ми не виключаємо із-за цього країну. Ми втрачаємо набагато більше людей в автокатастрофах. Ми не телефонуємо автовиробникам і не просимо їх припинити випускати машини. Нам потрібно повернутися до роботи», - заявив президент США.

Варто зазначити, що  у Всесвітній організації охорони здоров'я заявили, що наступним епіцентром пандемії коронавірусу можуть стати США. Зокрема, у ВООЗ фіксують прискорення поширення COVID-19 в Штатах.

Нагадаємо, 13 березня Трамп ввів в США надзвичайний стан у зв'язку з пандемією коронавірусу. Американський президент заявив, що направить до 50 млрд доларів для штатів, населених пунктів для боротьби з коронавірусом.

Зазначимо, що США вже обійшли Іспанію за кількість хворих на Covid-19.

До слова, президент США Дональд Трамп напередодні повідомив, що не збирається повторно проходити тест на коронавірус Covid-19.

Дональд Трамп погодився пройти перевірку на коронавірус після того, як вже друга людина, з якою він зустрічався, захворіла на Covid-19. Попри це американський президент заявив, що не боїться вірусу та відкидає можливість ізоляції.

13 березня лікар президента США Дональда Трампа Шон Конлі заявив, що у американського лідера немає коронавірусу.

Як повідомлялося, Трамп ввів надзвичайний стан у США.