Бійці показали трофеї, що лишились від окупантів під Балаклією (фото, відео)

Ворог тікав так швидко, що покинув навіть особисті речі
фото з відкритих джерел

Захоплено багато речей загарбників під Балаклією на позиції «Москва»

Українські воїни продовжують відбивати окуповані території. І роблять це успішно, адже загарбники тікають зі своїх позицій, лишаючі цінні речі.

Телеграм-канал Першої окремої бригади спеціального призначення ім. Івана Богуна ЗСУ опублікував фото та відео трофеїв з позицій росіян під Балаклією на Харківщині.

«Русня залишила позицію «Москва» і втекла стрибаючи в Сів Донець. А як же «Отступать некуда, позади Москва?!», – іронізують військові.

Крім того, бійці показали, що росіяни користуються туристичними картами 2006 року.

«Майор Багаєв Діамід Вікторович. Захоплено під Балаклією на позиції «Москва», – підписали фото з особистими речами загарбника.

Нагадаємо, українські захисники пішли в контрнаступ на півдні України. Російські окупанти відмовляються йти в наступ на території Херсонської області. Вони окопалися і відчувають себе у відносній безпеці серед залізобетонних конструкцій. А останні прицільні удари ЗСУ в області ще сильніше знизили моральний дух ворога.

Під Херсоном ЗСУ вже прорвали першу лінію оборони окупантів.

До слова, триває 196-та доба повномасштабної війни Росії проти України. Противник продовжує зосереджувати зусилля на встановленні повного контролю над територією Донецької області, утриманні тимчасово захоплених районів Херсонської, частини Харківської, Запорізької та Миколаївської областей. З високою інтенсивністю веде повітряну розвідку БпЛА. Ворог продовжує вживати заходів щодо покращення логістичного забезпечення своїх військ. Зберігається подальша загроза авіаційних та ракетних ударів по всій території України.