Бійці показали трофеї, що лишились від окупантів під Балаклією (фото, відео)

Бійці показали трофеї, що лишились від окупантів під Балаклією (фото, відео)
Ворог тікав так швидко, що покинув навіть особисті речі
фото з відкритих джерел

Захоплено багато речей загарбників під Балаклією на позиції «Москва»

Українські воїни продовжують відбивати окуповані території. І роблять це успішно, адже загарбники тікають зі своїх позицій, лишаючі цінні речі.

Телеграм-канал Першої окремої бригади спеціального призначення ім. Івана Богуна ЗСУ опублікував фото та відео трофеїв з позицій росіян під Балаклією на Харківщині.

«Русня залишила позицію «Москва» і втекла стрибаючи в Сів Донець. А як же «Отступать некуда, позади Москва?!», – іронізують військові.

Крім того, бійці показали, що росіяни користуються туристичними картами 2006 року.

«Майор Багаєв Діамід Вікторович. Захоплено під Балаклією на позиції «Москва», – підписали фото з особистими речами загарбника.

Нагадаємо, українські захисники пішли в контрнаступ на півдні України. Російські окупанти відмовляються йти в наступ на території Херсонської області. Вони окопалися і відчувають себе у відносній безпеці серед залізобетонних конструкцій. А останні прицільні удари ЗСУ в області ще сильніше знизили моральний дух ворога.

Під Херсоном ЗСУ вже прорвали першу лінію оборони окупантів.

До слова, триває 196-та доба повномасштабної війни Росії проти України. Противник продовжує зосереджувати зусилля на встановленні повного контролю над територією Донецької області, утриманні тимчасово захоплених районів Херсонської, частини Харківської, Запорізької та Миколаївської областей. З високою інтенсивністю веде повітряну розвідку БпЛА. Ворог продовжує вживати заходів щодо покращення логістичного забезпечення своїх військ. Зберігається подальша загроза авіаційних та ракетних ударів по всій території України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: