Син Джолі та Бреда Пітта потрапив у ДТП

Анджеліна Джолі із сином Паксом
фото з відкритих джерел

Пригальмувавши на червоному світлофорі, Пакс врізався в задню частину автомобіля попереду

Названий син Анджеліни Джолі та Бреда Пітта, Пакс Джолі-Пітт, потрапив у ДТП. Як повідомляє TMZ, інцидент стався в понеділок, 29 липня, у Лос-Анджелесі, коли Пакс їхав на своєму електроскутері під час години пік.

Пригальмувавши на червоному світлофорі, він врізався в задню частину автомобіля попереду. Поліція і швидка допомога негайно прибули на місце події.

Пакс отримав травми та скаржився на сильний біль у стегнах. Лікарі також підозрювали невеликий крововилив у мозок. Наразі 20-річний Пакс перебуває у стабільному стані, і йому прогнозують швидке одужання.

Пакс неодноразово був помічений на дорогах Лос-Анджелеса на електровелосипеді типу BMX і майже завжди без шолома
фото: TMZ

Пакса, четвертого з шести дітей Анджеліни та Бреда, нещодавно бачили, як мандрує Лос-Анджелесом на електровелосипеді типу BMX і майже завжди без шолома.

Пакс Джолі-Пітт (зправа від Анджеліни Джолі) потрапив у аварію
фото: TMZ

Анджеліна Джолі та Бред Пітт поки не коментували інцидент.

Нагадаємо, Анджеліна Джолі підтримує Україну з перших днів війни та допомагає організувати допомогу для українців, які були змушені залишити свої домівки.

30 квітня 2022 року зірка Голлівуду Анджеліна Джолі з гуманітарною місією прибула до України та відвідала львівський залізничний вокзал, де зустріла пасажирів евакуаційного поїзда з Покровська.

Також Анджеліна Джолі розмістила пост про смерть вагітної жінки в Маріуполі.

Читайте також: У Єрмака повідомили, хто «взяв телефончик» у Анджеліни Джолі