«Мене відверто нудить». Тайра відреагувала на скандал із колишньою дівчиною Да Вінчі

Аліну Михайлову звинучають у бажанні привласнити майно свого полеглого коханого
фото з відкритих джерел

Паєвська вважає, що скандал – справ рук ворога, аби розсварити українців та вселити зневіру

Парамедикиня та волонтерка Юлія Паєвська (Тайра) заявила, що їй соромно перед полеглим Дмитром Коцюбайлом (Да Вінчі) та підтримала його дівчину – нардепку Аліну Михайлову, довкола якої розгорівся скандал зі спадком загиблого. Свою думку Тайра висловила у Facebook.

Парамедикиня стала на захист Михайлової, яку звинувачують у бажанні привласнити майно Да Вінчі. Тайра гостро відреагувала на суперечки українців щодо бажання нардепки отримати спадщину Коцюбайла.

«Стид. Це те що я відчуваю читаючи ваші ср*чі. Мені соромно перед Да Вінчі, перед загиблими, перед тими хто боронить сьогодні Україну і відчайдушно працює на перемогу, яка до речі ще не досягнута, і для того, щоб вона здійснилася у нас попереду ще дуже багато війни і втрат», – написала Тайра.

«Я не хочу виправдовувати нестриманісь і різкість, хоча прекрасно розумію як часом важко зберегти спокій – іноді просто неможливо – просто як мені тепер, правда, Аліна Михайлова? До речі, тримайся мала. Ця травля нагадала мені травлю Масі Наєма і інших, і я схильна думати що це не просто так», – додала парамедикиня.

Паєвська вважає, що скандал – справ рук ворога, аби розсварити українців та вселити зневіру.

Раніше повідомлялося, що дівчина легендарного Да Вінчі претендує на його спадщину. Аліна Михайлова хоче закріпити за собою помешкання, де жила з легендарним воїном Дмитром Коцюбайлом, будучи в цивільному шлюбі.

Нагадаємо, Дмитро Коцюбайло (Да Вінчі) загинув 7 березня 2023 року в бою під Бахмутом. Йому було 27 років. У день фатального поранення кохана військового Аліна Михайлова була поруч і брала участь у реанімації воїна.

10 березня Дмитра Коцюбайла поховано на Аскольдовій Могилі у Києві. У нього залишилися брат, чотири сестри, мати й бабуся.

Читайте також: