У Миколаєві у ДТП потрапила вантажівка, яка перевозила дві тонни собачих туш: деталі

Правоохоронці з'ясовують, хто був власником вантажу
фото: «Новини-N»

Туші собаки у вантажівці везли на кремацію в Одесу

Увечері у середу, 28 серпня, на перетині проспекту Центрального та вул. 6-й Слобідській у Миколаєві зіткнулися мінівен Fiat Doblo та вантажівка Renault Master. Як з'ясувалося у вантажівці було дві з половиною тонни заморожених собак. Про це повідомляє видання «Новини-N».

Як розповіли журналістам у відділі комунікації поліції Миколаївської області, туші собаки везли на кремацію в Одесу згідно з договором.

«Після аварії евакуатор забрав автомобіль разом із вантажем, його було перенаправлено за призначенням», – пояснили поліцейські.

Внаслідок ДТП постраждали водій автомобіля «Фіат» та пасажир вантажівки. Так, протокол про адміністративне правопорушення було складено на другого учасника ДТП – водія «Фіата»

Наразі правоохоронці з'ясовують, хто був власником вантажу.

Нагадаємо, у Чернівецькій області правоохоронці затримали священнослужителя, який скоїв ДТП, а опісля завдав тілесних ушкоджень працівниці патрульної поліції. «Драгер» показав перевищення допустимої норми алкоголю в крові у майже 10 разів.

До слова, у Бейтауні, штат Техас, сталася, ймовірно, перша смертельна ДТП за участі Tesla Cybertruck. За даними офісу шерифа округу Чемберс (CCSO), вантажівка злетіла в кювет, перш ніж її охопило полум’я. Водій Tesla Cybertruck загинув на місці.