Демократ Джей Інслі знявся із президентських перегонів у США

Поки що Інслі відмовився підтримати якогось іншого кандидата серед однопартійців

В Інслі виникли проблеми із необхідним рівнем підтримки електорату для участі в третьому раунді дебатів

Губернатор штату Вашингтон Джей Інслі припинив свою участь у президентських перегонах у США.

Про це пише видання Politico.

Інслі мотивував це рішення тим, що йому зрозуміло - він не зможе стати президентом. Губернатор-демократ будував свою кампанію на необхідності боротьби зі змінами клімату.

Поки що Інслі відмовився підтримати якогось іншого кандидата серед однопартійців.

У губернатора штату Вашингтон виникли проблеми із отриманням необхідного рівня підтримки серед електорату Демократичної партії для участі в третій серії дебатів, які пройдуть у вересні. Нині лише 10 із 22 учасників перегонів серед демократів, які претендують на офіційну посаду кандидата в президенти від цієї партії, виконали умови для участі в третій серії дебатів. Йдеться як про необхідний рівень підтримки електорату, так і про отримання необхідної кількості пожертвувань від донорів.

Нагадаємо, опитування SurveyUSA свідчить, що колишній віцепрезидент США Джо Байден випередив б чинного президента Дональда Трампа на 8% на президентських виборах, якби вони проводилися зараз.

Трамп напередодні дебатів учасників президентських перегонів від демократів припустив, що його суперником на виборах 2020 року від Демократичної партії стане колишній віце-президент Джо Байден.

Президентські вибори в США заплановано на 3 листопада 2020 року.

До кампанії вже долучилися понад 20 кандидатів від Демократичної партії, серед них - колишній віце-президент Джо Байден.