Російський актор, який воював проти України, загинув під час боїв на Курщині

18 серпня актор-путініст отримав смертельне поранення
фото: @e.shishov

Актор підтримував агресивну політику Кремля та виправдовував війну, яку Росія розв'язала проти України

Російський актор Євгеній Шишов, відомий своєю відкритою підтримкою путінського режиму, загинув під час боїв у Курській області РФ. Про це повідомляють росЗМІ.

Зазначається, що на війну 42-річний актор-путініст пішов добровільно ще у лютому 2024 року. В останні тижні Шишов брав участь у боях у Курській області РФ, а 18 серпня отримав важке уламкове поранення. Повідомляється, що він помер під час транспортування до шпиталю.

скриншот із серіалу «Умовний мент - 2»

Євгеній Шишов виконав ролі у 19 російських серіалах.

До слова, 7 серпня у Курській області РФ був тяжко поранений один з так званих «воєнкорів», пропагандист російського державної телерадіокомпанії Євгєній Поддубний. 

Інформацію спочатку про смерть російського пропагандиста спершу оприлюднив депутат Держдуми РФ Михайло Делягін. Пізніше він видалив свій пост і написав: «Нехай повідомлять офіційно». 

Нагадаємо, Збройні сили України контролюють більш ніж 1250 кв. км території Російської Федерації та 92 населених пункти у Курській області. За словами Зеленського, російське прикордоння навпроти Сумщини значною мірою очищене від присутності російської армії.

«Триває зміцнення наших позицій, стабілізація визначених районів і поповнення обмінного фонду для України. Загалом ця операція стала найбільшою нашою інвестицією у процес звільнення українців і українок із російського полону – ми вже здобули найбільшу кількість російських полонених за одну операцію, і це вагомий результат, і це одна з наших цілей, і наші дії тривають», – сказав він.

Читайте також: «Я відчув себе тигром». Світові ЗМІ про українців, що штурмують Курську область