У Бєлгородській області пролунали вибухи на промисловому заводі (відео)

фото скріншот відео

У Бєлгородській області знову не спокійно

У місті Шебекіно, що в Бєлгородській області Російської Федерації, пролунали вибухи на заводі з виробництва лаків.  Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков підтвердив пожежу.

За словами російського губернатора, пожежа почалася на підприємстві Шебекінського міського округу нібито «внаслідок влучення прямого снаряда».

На відео, які публікують очевидці, можна побачити стовп густого чорного диму над містом. Згідно з повідомленнями місцевих Telegram-каналів, він видно навіть з Бєлгорода.

Як повідомлялося, у Бєлгородській області країни-агресорки РФ формують «народне ополчення» та зводять оборонні споруди під патронажем керівника приватної військової компанії «Вагнер» Євгена Пригожина.

Нагадаємо, у російському Бєлгороді увечері 19 жовтня сталося відключення трансформатора на підстанції «Південна» буцімто через перенапругу. 

Днями губернатор Бєлгородської області визнав, що в одному із селищ детонував склад з боєприпасами і поквапився додати, що це сталося буцімто внаслідок обстрілу ЗСУ.

Читайте також: Кореспондентка The Times: Бєлгород пакує валізи і купує фанеру...