У Бєлгородській області пролунали вибухи на промисловому заводі (відео)

У Бєлгородській області пролунали вибухи на промисловому заводі (відео)
фото скріншот відео

У Бєлгородській області знову не спокійно

У місті Шебекіно, що в Бєлгородській області Російської Федерації, пролунали вибухи на заводі з виробництва лаків.  Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков підтвердив пожежу.

За словами російського губернатора, пожежа почалася на підприємстві Шебекінського міського округу нібито «внаслідок влучення прямого снаряда».

У Бєлгородській області пролунали вибухи на промисловому заводі (відео) фото 1

На відео, які публікують очевидці, можна побачити стовп густого чорного диму над містом. Згідно з повідомленнями місцевих Telegram-каналів, він видно навіть з Бєлгорода.

Як повідомлялося, у Бєлгородській області країни-агресорки РФ формують «народне ополчення» та зводять оборонні споруди під патронажем керівника приватної військової компанії «Вагнер» Євгена Пригожина.

Нагадаємо, у російському Бєлгороді увечері 19 жовтня сталося відключення трансформатора на підстанції «Південна» буцімто через перенапругу. 

Днями губернатор Бєлгородської області визнав, що в одному із селищ детонував склад з боєприпасами і поквапився додати, що це сталося буцімто внаслідок обстрілу ЗСУ.

Читайте також: Кореспондентка The Times: Бєлгород пакує валізи і купує фанеру...

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: