У Мексиці вантажівка з нелегалами врізалася у стіну: понад 50 загиблих

У Мексиці сталася масштабна смертельна ДТП
фото: The Associated Press

В причепі вантажівки перебували мігранти з Гватемали та Гондурасу

У мексиканському штаті Ч’япас вантажний автомобіль із причепом, що перевозив понад сотню мігрантів, потрапив у ДТП. Попередньо загинули 53 особи, інформувала радіостанція Noticias MVS.

За її даними, фура з нелегалами, більшість із яких жителі Гватемали, врізалася в підпірну стіну та перекинулася. Крім загиблих, ще 58 людей госпіталізовано, стан трьох оцінюється як украй тяжкий.

Водночас рятувальні служби повідомили, що причиною трагедії стало зіткнення двох вантажівок, одна з яких потім влетіла в стіну. Усі обставини події встановлюються.

На масову аварію на півдні країни відреагував президент Мексики Андрес Мануель Лопес. Глава держави наказав надати постраждалим усю необхідну допомогу.

[TWITTER]

[/TWITTER]

«За розпорядженням глави держави національний координатор сил цивільної оборони Лаура Веласкес та робоча група вирушила до Ч’япаса, щоб зайнятися ліквідацією надзвичайної ситуації, причиною якої стала автокатастрофа за участю мігрантів», – цитує медіа пресслужбу президента.

Нагадаємо, 7 грудня у Чернігівській області неподалік села Брусилів маршрутка зіткнулась із вантажівкою. У результаті аварії загинуло 13 осіб.

9 грудня суд відправив під варту водія вантажівки, який за версією правоохоронців, спричинив смертельну ДТП у Чернігівській області, внаслідок якої загинуло 13 осіб.