У Варшаві розпочалася зустріч Зеленського з Туском

Президент України Володимир Зеленський та Прем’єр-міністр Республіки Польща Дональд Туск
фото: Офіс президента України

Очікується, що Зеленський і Туск підпишуть угоду про співробітництво у сфері безпеки між Україною та Польщею, а також поспілкуються з представниками ЗМІ

У Варшаві розпочалася зустріч Президента України Володимира Зеленського з Прем’єр-міністром Республіки Польща Дональдом Туском. Про повідомив Офіс Президента. 

«У Варшаві розпочалася зустріч Президента України Володимира Зеленського з Прем’єр-міністром Республіки Польща Дональдом Туском. Володимир Зеленський і Дональд Туск зустрінуться віч-на-віч, а також у розширеному складі за участі делегацій», – йдеться у повідомленні.

В Офісі Президента уточнили, що заплановані переговори про продовження оборонної співпраці, підтримку України на шляху до євроінтеграції та очікування від саміту НАТО, який відбудеться у Вашингтоні. Співрозмовники також обговорять участь Польщі у відновленні України, розвиток торгівлі та гуманітарну співпрацю. 

Зеленський і Туск підпишуть угоду про співробітництво у сфері безпеки між Україною та Польщею, а також поспілкуються з представниками ЗМІ.

Нагадаємо, будівництво системи укріплень на кордоні з Білоруссю включатиме укриття, лісові насадження та затоплені ділянки. Про це повідомив прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск в ефірі телеканалу TVN24.

Як повідомлялося, майже дві третини поляків підтримують заходи з посилення кордонів з Росією і Білоруссю.

Читайте також: Європа хоче закритись від Росії «залізним куполом»: Туск розповів умови