Співпрацювала з окупантами: засуджено ексчиновницю з Луганщини

Окупанти призначили зрадницю «заступником голови адміністрації Новоайдарського району ЛНР»
фото: СБУ

За матеріалами СБУ до тривалого терміну за ґратами заочно засуджено колишню головну спеціалістку Луганської облдержадміністрації

За матеріалами СБУ до дев'яти з половиною років тюрми засуджено ексчиновницю з Луганщини, яка під час відпустки отримала «керівну посаду» і нагороду від окупантів. Про це повідомляє третє управління ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях.

«За матеріалами СБУ до тривалого терміну за ґратами заочно засуджено колишню головну спеціалістку Луганської облдержадміністрації, яка працевлаштувалася на керівну посаду у незаконному органі влади», – йдеться у повідомленні.

Після вторгнення РФ на Луганщину чиновниця, яка у той час перебувала у відпустці, приїхала до захопленого ворогом Новоайдару й запропонувала «новій владі» свої послуги.

Окупанти призначили колаборантку «заступником голови адміністрації Новоайдарського району ЛНР», а невдовзі ще й заохотили медаллю.

Зрадницю визнано винною за ч. 5 ст. 111-1 Кримінального кодексу України та заочно засуджено до 9, 6 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна. Наразі зловмисницю оголошено у розшук.

Нагадаємо, російського актора українського походження Віталія Гогунського не пустили до Грузії через те, що він палкий шанувальник Путіна. Чоловік народився в Україні, але будує кар'єру у Росії. Найбільше Віталій Гогунський відомий за роллю Кузі у серіалі «Універ». Про скандал, який трапився в аеропорту повідомляють грузинські ЗМІ.

До слова, народну артистку України Ружену Рубльову засуджено до 10 років ув’язнення за колабораціонізм. Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора.

Читайте також: