«Чіткий сигнал на болота». Міністр Кулеба прокоментував візит Байдена до Києва

Дмитро Кулеба розповів, що президенти США та України задоволені візитом
фото: Дмитро Кулеба/Facebook

Дмитро Кулеба вважає візит американського президента історичним

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба розповів, що президенти США та України обоє задоволені візитом і його можна називати перемогою та чітким сигналом для Кремля. Такий коментар він опублікував у своєму Фейсбуці невдовзі після зустрічі президентів Володимира Зеленського та Джо Байдена.

Кулеба назвав візит історичним та зазначив, що це перемога України.

«Скажу так: обидва президенти задоволені розмовою. Атмосфера – максимально довірлива і душевна. Цей візит є перемогою українського народу і президента Зеленського. Він здійснений всупереч всьому заради перемоги України і всього вільного світу. Чіткий сигнал на болота – вас ніхто не боїться!» – наголосив Дмитро Кулеба.

Він також розповів, що у наступні дні знову вирушає у закордонні поїздки – до Брюсселя, Гааги та Нью-Йорка. 

21 лютого у Брюсселі відбудеться перша тристороння зустріч Україна-ЄС-НАТО для координації зусиль щодо зброї, тренувань, збільшення обсягів роботи оборонної промисловості. 

У Гаазі, за його словами, теж плануються переговори щодо зброї, відповідальності, членства України в ЄС та участь в заходах до річниці початку великої війни. 

Поїздка до Нью-Йорка пов’язана з Генасамблеєю та Радою безпеки ООН. «Це буде про коаліцію на підтримку України, Формулу миру Зеленського, а також інші важливі рішення», – зазначив Кулеба.

Нагадаємо, що сьогодні Дмитро Кулеба скасував візит до Брюселля через візит Джо Байдена до Києва

Читайте також: