Такого не дозволяв собі ніхто. Мережа обговорює красномовне фото з Єрмаком

Красномовне фото з топпосадовцями України обурило мережу
фото: з відкритих джерел

Глава Офісу президента Зеленського поставив себе першим у ряду високопосадовців, що вітали Байдена

Під час вчорашнього візиту президента США до Києва керівник Офісу президента Андрій Єрмак першим вітав Джозефа Байдена з усіх українських високопосадовців. Красномовне фото поширилося соціальними мережами та обурило користувачів. 

Колишній заступник голови Центральної виборчої комісії Андрій Магера написав, що «жоден керівник Секретаріату (Адміністрації) Президента собі такого не дозволяв. Починаючи від Хоменка (перший глава Адміністрації Президента України – «Главком»)  і закінчуючи Богданом (голова Офісу президента до 2020 року – «Главком»). Найважливіше полягає в тому, що люди, які обіймали в державі високі посади голови Верховної Ради і прем‘єр-міністра, мали відчуття власної гідності. Навіть за часів президентства недодиктатора Януковича».

Дії Єрмака, на думку Магери, нівелюють статус голови Верховної Ради та прем’єр-міністра України. У коментарях до допису з ним погоджуються та зауважують, що українським топпосадовцям «не вистачає самоповаги, а це велика проблема для всієї країни».

Нагадаємо, що нещодавно «Главком» скерував інформаційний запит щодо зарплат президента та окремих працівників Офісу президента за 2022 рік в Державне управління справами. Журналісти дізналися, які доходи отримує керівництво Офісу президента.

Читайте також: