Ймовірний наступ РФ. Бурба озвучив проблему, про яку мало хто замислюється (відео)

Василь Бурба пояснив, якої комунікації влади із населенням наразі не вистачає
фото: скріншот з відео

Колишній розвідник дорікнув владі легковажним ставленням до загрози

Чинна влада не здійснює належної підготовки до можливого наступу РФ та не інформує населення належним чином. Про це в етері токшоу «Свобода слова Савіка Шустера» заявив колишній очільник Головного управління розвідки Міноборони (ГУР МО) України Василь Бурба. Також він зазначив: влада має пояснити людям, що робити, якщо у разі ймовірного наступу Росії зникне мобільний зв’язок.

Дивитися з 1 години 35 хвилини:

На думку колишнього очільника вітчизняної військової розвідки, задля уникнення паніки та плутанини грромадянам необхідно знати, що їм слід робити та яким чином діяти у тій чи іншій екстреній ситуації.

«Скажіть, будь ласка, що я, як цивільна особа маю робити, якщо завтра зникне мобільний зв’язок? Тобто я, як військовослужбовець колишній, напевно, буду рухатись у напрямку військомату для того, щоб отримати зброю і захищати Батьківщину», – зазначив Бурба.

Ексорозвідник також обурився тим, що чинна влада не може пояснити українцям, чи дійсно РФ готує збройний наступ, чи він все-таки не відбудеться. При цьому, немає сумнівів у тому, що влада достатньо проінформована про ситуацію, оскільки має доступ до міжнародних розвідувальних даних.

Раніше ексначальник Головного управління розвідки розповів, скільки триватиме наступ Росії на Україну.

Читайте також: