Помер відомий театральний критик Олег Вергеліс

Олега Вергеліс помер у віці 55 років
фото з відкритих джерел

Редакція «Главкома» висловлює співчуття у зв’язку зі смертю Олега Вергеліса рідним, друзям, а також всім тим, хто знав цю світлу людину

Сьогодні, 30 вересня, стало відомо про смерть українського театрального критика, мистецького оглядача та Заслуженого журналіста України Олега Вергеліса. Публіциста не стало у віці 55 років. Про це написала на своїй сторінці у Facebook колега Олега Вергеліса та активістка благодійного фонду «Прихилити небо» Юлія Самборська.

«Я б тобі Oleg Vergelis небо прихилила. Але хвороба виявилась сильнішою. Рідний мій, душа моя… Спочивай. Дуже тебе люблю», – йдеться у дописі.

Олег Анатолійович Вергеліс – український журналіст, театральний і кінокритик, мистецький оглядач, письменник, публіцист, редактор відділу культури тижневика «Дзеркало тижня», педагог. Заслужений журналіст України. Член Національної спілки театральних діячів України та Національної спілки журналістів України.

В січні 2020 року став керівником літературно-драматургічної частини Івано-Франківського національного академічного драматичного театру імені Івана Франка. 

Вергеліс – автор публікацій, переважно на теми театру, кіно, телебачення та української культури, який багато писав для «Главкома». Редакція «Главкома» висловлює співчуття у зв’язку зі смертю Олега Вергеліса рідним, друзям, а також всім тим, хто знав цю світлу людину.

Раніше повідомлялося, що Олег Вергеліс потрапив до лікарні та потребував допомоги.

Матеріали Олега Вергеліса на «Главкомі» читайте тут, також читайте його колонку.

Читайте також: