Ракетний удар по Одещині: є загиблий та поранені

Окупанти завдали комбінованого ракетного удару по Одесі вночі, 23 липня
фото з відкритих джерел

Унаслідок атаки є загиблий та 18 людей отримали поранення

У ніч проти 23 липня російські війська завдали комбінованого ракетного удару по Одесі. Унаслідок атаки є загиблий та поранені.
 Про це повідомляє в Telegram голова Одеської обласної військової адміністрації (ОВА) Олег Кіпер.

«Станом на 03.00 в Одесі 18 постраждалих, серед яких 4 дітей. До лікарень міста госпіталізовано 14 осіб, троє з них – діти»,- йдеться у повідомленні голови Одеської ОВА.

За словами чиновника, інформація про кількість постраждалих може змінитись. Бригади швидкої допомоги працюють на місцях.

Раніше повідомлялося, що в Одесі через ворожу комбіновану ракетну атаку в ніч проти 23 липня, зафіксовано пошкодження житлових будинків та інфраструктури

Також у Запоріжжі пролунала серія вибухів у ніч на 23 липня під час повітряної тривоги у ніч проти 23 липня. 

Нагадаємо, що російська окупаційна армія продовжує ракетний терор, пов'язаний з зерновою угодою. У ніч на 21 липня РФ знову спрямувала атаку «Калібрами» на Одеську область. Удар був завданий у дві хвилі. 

Намагаючись обійти системи протиповітряної оборони, ворог спрямовував ракети на мінімальній висоті, використовуючи особливості ландшафту. Дві ракети влучили в зерносховища одного з сільськогосподарських підприємств. Спалахнула пожежа і вже під час боротьби з вогнем пролунала повторна тривога. Ще одна ракета поцілила в те саме підприємство, понівечивши сільськогосподарську та рятувальну техніку. 

Пожежу на площі понад 200 кв. м. оперативно ліквідовано. Ворог знищив 100 тонн гороху та 20 тонн ячменю. Двоє співробітників підприємства отримали поранення.