Білий дім намагався приховати стан Байдена – Daily Mail

Штаб Байдена намагався допомогти йому, і дати більше відпочивати
фото із відкритих джерел

Штаб Байдена навмисно розробив цілий план, щоб америкаці не дізнались про проблеми із здоров'ям у президента США

У Білому домі протягом багатьох років приховували справжній стан президента США Джо Байдена. Про це розповіло джерело в адміністрації, пише Daily Mail. Для цього наймалися навіть спеціальні співробітники, проте американський лідер зробив ці зусилля марними, коли взяв участь у дебатах із колишнім держави Дональдом Трампом.

Багато американців було шоковано, коли раптово у прямому ефірі національного телебачення побачили його драматичний провал, розповіло джерело видання.

«Проте співробітники Білого дому цілоспрямовано проводили багаторічну змову, щоб приховати від світу зниження когнітивних здібностей президента Джо Байдена», – повідомляє інсайдер.

Як зазначає Daily Mail, співробітники, і найближче оточення 81-річного політика, застосували безліч тактик, щоб приховати його недоліки: обмежили доступ журналістів до нього, знаходили низькі сходи для літаків Air Force One і фізично оточували його на публіці, щоб приховати його стан.

Крім того, вони складали картки з інструкціями для заходів великим шрифтом із написаними на них основними інструкціями майже для кожної події та дотримувався більш жорсткого щоденного розкладу, щоб президент міг більше відпочивати.

«Тепер хитрощі Білого дому почали підривати їхні аргументи, що Байден придатний йти на другий термін», – пишуть журналісти Daily Mail. Раніше навіть йшлось про те, що передвиборчий штаб президента США Джо Байдена надав списки схвалених запитань двом радіоведучим, які брали у президента перші інтерв'ю після невдалого виступу на дебатах.

Нагадаємо, очільник США Джо Байден під час виступу на події Ukraine Compact на полях саміту НАТО в Вашингтоні помилково назвав Володимира Зеленського «президент Путін».

Водночас, президент США Джо Байден дав зрозуміти, що не планує знімати свою кандидатуру із президентських перегонів. Про це свідчать його заяви під час підсумкової пресконференції Вашингтонського саміту НАТО.

Читайте також: Зеленський зустрівся з Байденом у Вашингтоні