Вибухи в Придністров’ї: з’явилося відео обстрілу «МГБ»

фото скріншот відео

Судячи з відео, у обстрілі брали участь три особи

Придністровські інформаційні ресурси поширили відео з ймовірним обстрілом будівлі «Міністрерства державної безпеки» невизнаного Придністров’я. Відео опублікували і молдовські ЗМІ.

На запису видно, як у обстрілі беруть участь три особи, після чого, покинувши тубуси від РПГ, вони тікають.

[TWITTER] [/TWITTER]

«Невідомі особи прибули зі сторони Григоріополя, незаконно перетнули кордон України та Придністров'я. Було зроблено три постріли. Гранатомети були обстріляні на другому поверсі. Третій постріл був найпотужнішим», – йдеться у повідомленні.‎

Нагадаємо, сьогодні, 27 квітня, на придністровських інформаційних ресурсах з’явилася інформація про вибухи на складах у Колбасній, яку через деякий час спростував місцевий «МЗС» та російські ЗМІ.

Генштаб повідомляв, що на території Придністровського регіону Республіки Молдова підрозділи оперативної групи російських військ приведені у бойову готовність «Повна», силові структури переведені на посилений режим несення служби.

Жителі невизнаної «Придністровської молдавської республіки» отримують СМС від імені начебто Збройних сил та спецслужб України. В них міститься попередження про «ракетний та артилерійський» удар по території «ПМР».

Читайте також: