Теракт у Лондоні: В Ірландії поліція затримала другого підозрюваного

Теракт у Лондоні: В Ірландії поліція затримала другого підозрюваного
Теракт у Лондоні

Раніше підрозділ боротьби із тероризмом оприлюднив імена двох чоловіків, застрелених поліцією під час теракту

Ірландська поліція затримала другого підозрюваного в причетності до теракту в Лондоні.

Про це повідомляє Reuters.

Раніше в Лондоні підтвердили роботу одного з виконавців теракту в службі безпеки метро.

До цього ЗМІ повідомили, що Батт працював на станції «Вестмінстер» біля парламенту Британії і мав доступ до тунелів під будівлею.

Нагадаємо, раніше підрозділ боротьби із тероризмом оприлюднив фотографії та імена двох чоловіків, застрелених поліцією під час теракту на Лондонському мосту і ринку Боро у суботу, 3 червня.

Як повідомляв «Главком», ввечері 3 червня терористи на вантажівці в'їхали у групу пішоходів на Лондонському мосту, потім нападники у сусідньому районі «Боро Маркет» з ножами атакували людей у ресторанах. Шпиталізовано 48 людей, Відомо, що серед семи загиблих є громадяни Канади та Франції.

Силовики вбили трьох нападників у суботу, а в неділю затримали більше 10 підозрюваних у вчиненні кривавого злочину. Поліція кваліфікувала напад як терористичний акт.

Відповідальність за напад взяла на себе «Ісламська держава».

У Скотленд-Ярді розповіли, що поліція здійснила близько 50 пострілів по терористах в Лондоні. Станом на вечір неділі в критичному стані знаходилася 21 людина.

Це вже третій  теракт у Британії менш ніж за три місяці: подібний напад стався 22 березня біля парламенту на Вестмінстерському мосту, а 22 травня пролунав вибух під час концерту в Манчестері.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: