У Лондоні жінки з криками «Аллах» напали на співробітницю дитсадка

У Лондоні жінки з криками «Аллах» напали на співробітницю дитсадка

Поліція не розглядає напад на співробітницю дитсадка як терористичну атаку

У Лондоні три жінки напали на співробітницю дитячого садка, побили її та вдарили ножем.

Про це повідомляє DailyMail.

Співробітниця садка йшла дорогою до роботи, коли три жінки з криками «Аллах» підійшли до неї ззаду, повалили на землю та почали бити.Постраждала дістала переломи ребер та порізи від ножа.

Поліція не розглядає цей напад як терористичну атаку. За словами директорки дитячого садка, інцидент не пов’язаний з роботою жінки у цьому закладі.

Нападниць описали як «жінок азіатської зовнішності». Постраждалу доставили до місцевої лікарні, її травми не загрожують життю і невдовзі жінка буде виписана з лікарні.

Нагадаємо, раніше підрозділ боротьби із тероризмом оприлюднив фотографії та імена двох чоловіків, застрелених поліцією під час теракту на Лондонському мосту і ринку Боро у суботу, 3 червня.

Як повідомляв «Главком», ввечері 3 червня терористи на вантажівці в'їхали у групу пішоходів на Лондонському мосту, потім нападники у сусідньому районі «Боро Маркет» з ножами атакували людей у ресторанах. Шпиталізовано 48 людей, Відомо, що серед семи загиблих є громадяни Канади та Франції.

Силовики вбили трьох нападників у суботу, а в неділю затримали більше 10 підозрюваних у вчиненні кривавого злочину. Поліція кваліфікувала напад як терористичний акт.

Відповідальність за напад взяла на себе «Ісламська держава».

У Скотленд-Ярді розповіли, що поліція здійснила близько 50 пострілів по терористах в Лондоні. Станом на вечір неділі в критичному стані знаходилася 21 людина.

Це вже третій  теракт у Британії менш ніж за три місяці: подібний напад стався 22 березня біля парламенту на Вестмінстерському мосту, а 22 травня пролунав вибух під час концерту в Манчестері.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: