Фантомні болі «Олів’є»
Інколи салат – це просто салат
Чому ми всі (без винятку) любимо цей салат. Дуже коротке пояснення.
Коли б ми буди французами чи британцями, у нас вже буди б написані десятки книг про майонезні салати, які ми всі споживаємо на Новий рік.
Якби ми були б російськими опозиціонерами (їхні опозиціонери не готові до такого), ми б створили величезний флешмоб: «Путін зрадник, бо він не їсть Олів’є».
Якби ми були американцями, ми б ввели санкції проти тих рестораторів, які подають цей салат.
Але ж ми украінці. Тому ми в соцмережах говоримо всю правду про калорійність цього жахливого салату і потім його кришимо, їмо і навіть кажемо, як це смачно. Але тільки у вузькому колі друзів.
А тепер я вирішив вам розкриту страшну таємницю: «Чому ми їмо Олів’є»? Не тому, що це радянська традиція. І не тому, що так склалося історично. А тому, що це смачно. Це просто неймовірно смачно. І досить брехати самим собі про цей жахливий з точки дієтологів і прекрасний з точки зору нашого мозку, салат!
Про те, що москалі не вміють його робити, писати не буду. Ви і так це знаєте.
- Новорічний ефір. Стало відомо, хто переміг: «Квартал» чи «Дизель-шоу»
- «Лорак, Лобода – це капець!». Медіаексперти обурені новорічним ефіром на українському ТБ
- Нам нав'язують малороське телебачання
- «ЗеРада». Як «слуги народу» риють інформаційні окопи
- «Вгробили $2 млн». Продюсер Шустера розповів, чому «прогорів» телеканал Савіка
- Гра в «ящик». Як Зеленський будує власну медіаімперію
- «1+1» віддав весь ефір 31 грудня під скандальний серіал «Свати»