Луцьк: росіяни пошкодили багатоповерхівки та інфраструктуру (фото)

Російські загарбники атакували Луцьк безпілотниками
фото: ДСНС

Деталі щодо постраждалих уточнюються

Вранці 26 серпня у кількох мікрорайонах Луцьку під час повітряної тривоги було чутно звуки вибухів. Відомо про пошкодження двох житлових будинків і одну загиблу людину.

Близько 8:30 ранку сталося влучання у багатоквартирний житловий будинок на одному з проспектів міста. Внаслідок цього було пошкоджено будівлю і майно громадян.

фото: ДСНС
фото: ДСНС
фото: ДСНС

Рятувальники оперативно ліквідували наслідки горіння та руйнувань конструкцій у квартирі. Крім цього, надано допомогу мешканцям для евакуації у безпечне місце.

Орієнтовно о 08:50 в місті знову було чутно звуки вибухів. Станом на дев'яту ранку міський голова Поліщук повідомив, що окрім багатоповерхівки в обласному центрі також було пошкоджено інфраструктурний об'єкт, є загиблий.

Близько 10.00 внаслідок ворожої атаки пошкоджено ще один житловий будинок в обласному центрі.

«На жаль, маємо одного потерпілого. Решта інформації – уточнюється. Всі відповідні служби уже на місці», – повідомив голова ОВА Юрій Погуляйко.  

Нагадаємо, о 3:08 у Києві пролунав сигнал повітряної тривоги. Пізніше влада повідомила, що зафіксовано рух ворожих безпілотних літальних апаратів. Сили протиповітряної оборони працювали над їх знешкодженням.

Крім того, о 5:58 у столиці вдруге пролунали сирени. Тривогу знову оголосили через загрозу БпЛА та ракет. Згодом під час ранкової атаки російських військ у Києві пролунала серія вибухів.

До слова, російські загарбники знову атакували Україну ракетами та безпілотниками. У низці областей вранці було чутно вибухи.

Так, російські загарбники атакували цивільну інфраструктуру Полтавської області. Внаслідок російської атаки постраждав промисловий об'єкт. Також відомо про п’ятьох травмованих.

Крім того, у південно-східній частині Польщі підняли польську та союзну авіацію через загрозу російських ракет на заході Україні.

Як повідомлялося, 26 серпня безпілотники атакували Саратовську область. За словами губернатора області Романа Бусаргіна, нібито протиповітряна оборона знищила дрони. Однак уламки потрапили в будинки в Саратові та Енгельсі.