Екскерівник Держекоінспекції вирішив балотуватися у мери Києва

За словами Фірсова, жодна політична сила України сьогодні не пропонує чіткого вирішення екологічних проблем

Фірсов заявив, що балотуватиметься від партії «Екологічна альтернатива»

Екскерівник Державної екологічної інспекції Єгор Фірсов вирішив балотуватися у мери Києва. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Фірсов заявив, що балотуватиметься від партії «Екологічна альтернатива».

«Сьогодні екоактивісти Києва прийняли рішення брати участь у місцевих виборах і йти в Київраду своєю командою, а я буду балотуватись на посаду міського голови. Для цього ми об'єдналися в партію Екологічна альтернатива», - написав Фірсов.

За його словами, мотив цього рішення дуже простий - жодна політична сила України сьогодні не пропонує чіткого вирішення екологічних проблем.

«На слуху що завгодно - тарифи, продаж землі, соросята, але тільки не проблеми стану навколишнього середовища, які насправді стосуються кожного з нас», - зазначив Фірсов і додав, що вірить в успіх, оскільки він і його команда виступають з актуальним питанням і пропонують вирішення проблем, з якими стикаються сотні тисяч киян.

Як повідомлялося, Єгор Фірсов обіймав посаду виконувача обов'язків голови Державної екологічної інспекції з 20 листопада 2019 по 13 травня 2020 року, був народним депутатом.

Нагадаємо, 14 серпня столична влада призначила відповідального за проведення виборів у Києві.

11 серпня Центральна виборча комісія України утворила та сформувала склад 532 територіальних виборчих комісій.

12 серпня у Києві відбулися перші засідання територіально-виборчих комісій.

До слова, у рейтингу кандидатів на виборах мера Києва лідером є чинний столичний голова Віталій Кличко, за якого б віддали свої голоси 41,7% тих, хто визначився із вибором і має намір взяти участь у голосуванні. Про це свідчать результати опитування, проведеного Соціологічною групою «Рейтинг» протягом 26-27 липня 2020 року серед киян.

Читайте також: