Прощання з театральним критиком Олегом Вергелісом відбудеться 3 жовтня у театрі імені Франка

Олега Вергеліс помер у віці 55 років

Поховають Олега Вергеліса на Батьківщині у селі Мала Сквирка Білоцерківського району, що на Київщині

У Національній спілці театральних діячів України повідомили дати прощання з театральним і кінокритиком Олегом Вергелісом.

У понеділок, 3 жовтня, о 13:00 у Києві можна востаннє побачити знакового автора у Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка.

Поховають Олега Вергеліса на Батьківщині у селі Мала Сквирка Білоцерківського району, що на Київщині. Похорон розпочнеться о 12:00 у вівторок, 4 жовтня.

Нагадаємо, про смерть критика стало відомо 30 вересня.

 

Олег Анатолійович Вергеліс – український журналіст, театральний і кінокритик, мистецький оглядач, письменник, публіцист, редактор відділу культури тижневика «Дзеркало тижня», педагог. Заслужений журналіст України. Член Національної спілки театральних діячів України та Національної спілки журналістів України.

В січні 2020 року став керівником літературно-драматургічної частини Івано-Франківського національного академічного драматичного театру імені Івана Франка. 

Вергеліс – автор публікацій, переважно на теми театру, кіно, телебачення та української культури, який багато писав для «Главкома». Редакція «Главкома» висловлює співчуття у зв’язку зі смертю Олега Вергеліса рідним, друзям, а також всім тим, хто знав цю світлу людину.

Раніше повідомлялося, що Олег Вергеліс потрапив до лікарні та потребував допомоги.

Матеріали Олега Вергеліса на «Главкомі» читайте тут, також читайте його колонку.

Читайте також: