«Слуга» Гайду влаштував скандал у кафе через Covid-сертифікат (відео)

У супутниці депутата не виявилося Covid-сертифікату, тож їй відмовили в обслуговуванні
фото: strana.news

Депутат погрожував працівникам кафе

В Одесі депутат від «Слуги народу» Олександр Гайду влаштував скандал в кафе після того, як його супутниці відмовили в обслуговуванні через відсутність Covid-сертифікату. Про це пише видання «Страна».

Інцидент стався у кав'ярні «Штрудель», куди за даними журналістів прийшов Олександр Гайду зі своєю супутницею. Жінці відмовили в обслуговуванні через відсутність сертифікату про вакцинацію, через що депутат почав загрожувати персоналу закладу.

Як розповіли співробітники кафе, Гайду представився народним депутатом та заявив, що його із супутницею зобов'язані обслужити.

[TWITTER] [/TWITTER]

«Оскільки він «сам влада», «сам приймав закон і знає, кому що можна, а кому не можна». Ми попросили його покинути кафе, але він увімкнув «великого начальника» і почав погрожувати співробітникам – молодому хлопцю та дівчині, що їх вже завтра звільнять. І мовляв, вони взагалі нікуди після цього не влаштуються», – заявили у спілкуванні з журналістами співробітники одеського закладу.

Нагадаємо, на Дніпропетровщині жінка, яка користувалася підробним covid-свідоцтвом для походу до кафе, загриміла до суду.

Нещодавно в аеропорту «Бориспіль» під час перевірки документів працівники Державної прикордонної служби виявили у колишньої нардепки Надії Савченко та її сестри Віри сертифікати вакцинації проти Covid-19 із явними ознаками підробки. Вона запевняє, що не підробляла і не купувала Covid-сертифікат.

Як повідомлялося, Верховна Рада підтримала у першому читанні законопроєкт 6084 про посилення відповідальності за підробку Covid-документів.