Камала Гарріс стала популярною у TikTok: деталі (відео)

Відео Гарріс набрало 39 млн переглядів
фото: скріншот з відео

За чотири дні на офіційний акаунт кандидатки у президенти США підписалося 3,4 млн користувачів

25 липня кандидатка у президенти США Камала Гарріс створила офіційний акаунт у TikTok. Наразі одне з її відео набрало 39,7 млн переглядів. Про це стало відомо із TikTok.

Гарріс розгорнула свою передвиборчу компанію в одній із найбільш популярних соцмереж TikTok. Вона публікує короткі відео на тему виборів у США. Уже 3,4 млн користувачів слідкують за її офіційним акаунтом.

@kamalaharris Ain’t no lie @Lance Bass ♬ sonido original - Kandy ZT

Відео «прощання» із Трампом набрало майже 39,7 млн переглядів. Там йдеться:

  • – Привіт, Камало!
  • – Що ми скажемо Дональду Трампу у листопаді?
  • – Бувай, бувай, бувай!

Нагадаємо, що у четвер  Камала Гарріс зробила перші кроки у соціальних мережах для своєї кампанії на пост президента, створивши офіційний акаунт у TikTok. 

Нагадаємо, на кампанію Камали Гарріс, яка має бути номінованою кандидаткою в президенти США від Демократичної партії, за менш як тиждень надійшли понад 200 мільйонів доларів пожертв. Про це в заяві для ЗМІ в неділю, 28 липня, оголосив речник кампанії Майкл Тайлер.

Кандидат на пост президента США Дональд Трамп розкритикував віцепрезидентку Камалу Гарріс за політику адміністрації президента Джо Байдена щодо криптовалют. Трамп висловив своє невдоволення під час виступу на конференції Bitcoin 2024 у Нешвіллі, штат Теннессі, і пообіцяв підтримку індустрії цифрових активів.  

Читайте також: